Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Joli

28. 7. 2008 17:52
očkování proti žloutence

Pokud jsem dobře pochopila, jste očkovaný proti hepatitidě typu A. Slinami a fekální cestou se přenáší pouze žloutenka typu A, ta je relativně nejméně nebezpečná, ale i tak to není asi žádný med chytit ji. 

Hepatitida typu B se přenáší pohlavní cestou a krví, stejně tak jako hepatitida typu C, která je nejnebezpečnější a není proti ní očkování. Ale je poměrně málo častá.

0 0
možnosti

janmacuch

28. 7. 2008 18:17
Re: očkování proti žloutence

Jsem ockovany proti typu A i B. existuje spolecny ockovaci pripravek, ktery mohu jen doporucit. Prave Hepatitida A se nam tu totiz ted mnozi. A abych netepal jen do narkomanu, prihodim jeste jednu nehezkou historku. Pred nekolika dny jsem na ve Spalene ulici (placek za Teskem) prochazel kolem bezdomovce spiciho na vydejnim pultu pekarskeho stanku. Aby se nenechalo nahode opravdu nic, byl velmi silne pokaleny. Lepsi prilezitost k prenosu uz snad ani byt nemuze. Mozna by stalo za to dotovat spise ockovani pro obyvatele vnitrni Prahy, misto pro bezdomovce a narkomany. Ohrouzenou skupinou jsme totiz evidentne spise my.

0 0
možnosti

djsano

28. 7. 2008 15:21
+/-

články jsou to hezké a pravdivé, ale porušuje te kodex bloggera. Pozor na to!!!

Cituji:

Autor nesmí na titulní stranu blog. idnes.cz umístit více než 1 text během jedné hodiny, maximálně však 3 texty za 24 hodin.;-)

0 0
možnosti

janmacuch

28. 7. 2008 15:23
Re: +/-

a jeeje, dekuji za upozorneni. cetl jsem si spise ty casti o faktech a dukazech, a tohle mi nejak uniklo. v podstate je to jeden clanek ve dvou dilech a ted uz nevim jek to napravit. Tak ja se polepsim propriste :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9099x
Autor pochopil, že jsou lepší věci, než si plácat játra na blogu.